Nieuwe praktijkeigenaar Mondzorgpraktijk C. Wijnberg – Jack & Wijnberg Mondzorg Ulft – Ulft

Nieuwe praktijkeigenaar Mondzorgpraktijk C. Wijnberg

Nieuwe praktijkeigenaar Mondzorgpraktijk C. Wijnberg.

Mede dank zij u allen als patiënt, zijn wij de afgelopen 48 jaar uitgegroeid tot een prettige vertrouwde groepspraktijk. Daar zijn wij heel dankbaar voor.
Voor ons komt de tijd om het stokje over te dragen.
Per 3 april a.s. neemt Robin Jack onze praktijk aan de Debbeshoek 9 over. Robin is 20 jaar geleden als tandarts afgestudeerd in Nijmegen en heeft na zijn afstuderen in diverse praktijken ervaring opgedaan en zijn kennis verdiept.
We hebben samen goede afspraken gemaakt, zodat u geen ongemak van de overdracht zult ondervinden.
Het team assistentes en mondhygiënistes blijft ongewijzigd. De tandartsen Natalie Verberkt en Arthur van Dijk blijven als tandartsen aan de praktijk verbonden. Voor velen van u zijn dit bekende gezichten.
Ook het adres, het telefoonnummer en de website blijven onveranderd. De patiëntendossiers willen we graag overdragen aan onze opvolger. Mocht u hiertegen bezwaar hebben, dan verneem ik dat graag binnen vier weken per mail van u. U kunt uw dossier dan afhalen op de praktijk.
We zijn heel erg blij met de komst van Robin naar Ulft. Zijn komst is een aanwinst voor de tandheelkundige zorgverlening in de gemeente Oude IJsselstreek en voor onze praktijk in het bijzonder.
Winnyfred en ik kijken terug op een mooie tijd als praktijkhouders in Ulft en zijn ervan overtuigd dat we in Robin een hele fijne en vakbekwame overnamekandidaat hebben gevonden.
Rest ons u te bedanken voor de prettige contacten en het geschonken vertrouwen in de afgelopen jaren.

Kees Wijnberg, tandarts
Winnyfred Tersteeg, mondhygiënist
Mondzorgpraktijk C. Wijnberg
info@tandartswijnberg.nl

 

 

 

Publicatiedatum: 10-02-2023


Terug naar overzicht